Étkezéssel kapcsolatos ÉSZGSZ-tájékoztató a járvány idejére

Tisztelt Szülők és Pedagógusok!

Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a rendkívüli helyzetre való tekintettel 2020. március 16-tól az étkezések lemondásra kerültek.
A befizetett térítési díjak jóváírásra kerülnek a következő étkezési hónapban, amit jelen pillanatban nem tudunk megmondani mikor lesz.
Aki a jóváírást nem fogadja el, kérheti a befizetett összeg visszafizetését olyan formában, ahogyan a befizetést teljesítette. Ezt az intézményi mail címen kell megtenni. A készpénzes visszafizetésre a helyzetre való tekintettel várhatóan csak április közepén kerülhet sor.
Aki az idei tanévben befejezi tanulmányait szintén kérheti a befizetett összeg visszafizetését a fentebb leírtak szerint.
A március 16-a után meghirdetett készpénzes befizetési időpontok értelemszerűen semmisnek tekintendők. Erről a későbbiekben lesz újra tájékoztatás.
Kérjük, hogy kísérjék figyelemmel az intézményi honlapot valamint az újonnan létrehozott központi e-mail címet melyen keresztül tudnak érdeklődni, információt kérni étkezési ügyekkel kapcsolatban : helyzet@eszgsz.hu

Megértésüket megköszönve, üdvözlettel:

Klugné Szabó Adrienne